Aydın'ın Aytepe Mesire Alanı mevkiinde, zeytinlik ve otluk alanda çıkan yangın, havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kontrol altına alındı. Yangının nedeni henüz belirlenemedi.

85-13

YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ YILDIZ VOLEYBOLCUNUN ÖLÜM NEDENİ GIDA ZEHİRLENMESİ! EN SON MANTARLI TAVUK SALATASI YEMİŞ

YANGIN KONTROL ALTINDA

Yangının haber verilmesinin ardından, bölgeye Orman İşletme Müdürlüğü ve Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ve emniyetin TOMA'ları da alevlerle mücadelede destek sağladı. Rüzgarın etkisiyle yayılma riski taşıyan yangına havadan 3 helikopterle müdahale edildi.

SOSYAL TESİSLERDE DUMANDAN 19 ER ETKİLENDİ

Yangın, İl Jandarma Komutanlığı Sosyal Tesisleri'ne sıçradı ve burada bulunan 19 er dumandan etkilendi. Hastanelere kaldırılan erlerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

70 DÖNÜMLÜK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Yangın sonucunda yaklaşık 70 dönümlük bir alan zarar gördü. Yangının tamamen kontrol altına alınmasının ardından ekipler, hasar tespit çalışmaları ve soğutma işlemlerine devam ediyor.