ABD'de silahlı saldırı! 4 kişi öldü, çok sayıda yaralı var ABD'de silahlı saldırı! 4 kişi öldü, çok sayıda yaralı var

İsrail'in Herzliya bölgesinde yaşanan korkunç bir olay tüm ülkede büyük yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan bir kadın, 6 yaşındaki oğlunu Galil Yam mahallesinde baltayla öldürdü. Olayın ardından yaptığı ise dehşeti daha da artırdı. Kadın, oğlunu öldürdükten sonra evde bulunan evcil hayvanlarını da katletti. İsrail basını, kadının eşinin Gazze'de savaşan bir yedek asker olduğunu yazdı.

OĞLUNU ÖLDÜRÜP AVM'YE GİTTİ

Cinayetin ardından çekilen görüntüler, olayın vahametini gözler önüne serdi. Kadının saldırının hemen ardından bir alışveriş merkezinde kanlar içinde yürüdüğü ve sonrasında yere oturup meditasyon yaptığı görüldü. Kadının bu sırada çevresindeki insanlara aldırış etmemesi, herkesi dehşete düşürdü. İsrailli yetkililer, kadının 7 Ekim'de Hamas'ın saldırısına maruz kaldığı iddialarını yalanladı. Herzliya Belediye Başkanı, olayla ilgili yaptığı açıklamada "Polis ve psikologların kadınla iletişime geçerek onu sakinleştirdiğini" belirtti.

EVCİL HAYVANLARINI DA ÖLDÜRMÜŞ

Bölgede yaşayan ve olaya tanık olan bir İsrailli ise şunları söyledi: "Gerçekten şaşkına döndüm. Polis ekipleri sokağımıza doluşunca korktum. Komşunun çocuğunu ve köpeğini vahşice öldürdüğünü öğrendim. Burnumuzun dibinde yaşanan bir olay, dehşete düştüm."  Bu korkunç olay, İsrail'de büyük bir infial yaratırken, kadının psikolojik durumunun ve saldırının nedenlerinin araştırılması sürüyor.