DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK? DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

Yerel seçim sürecinde AK Parti'den Dalaman Belediye Başkan Aday Adayı olan Uğur Akın Şahin, AK Parti Dalaman İlçe Başkanlığı'ndaki basın toplantısına katıldı. Şahin, kendisinin aday olarak seçilmemesine karşın yaptığı konuşmadaki "Bu dakikadan itibaren tek hedefim, seçimi tekrar kazanmamızdır." ifadesiyle törene damga vurdu.

"TEK HEDEFİM SEÇİMİ TEKRAR KAZANMAMIZDIR"

Akın'ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı:

"Genel Başkan'ımız Sayın Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın tespitleri ve AK Parti Genel Merkezi'nin değerlendirmeleriyle benim de aday adayı olduğum 31 Ocak 2024 yerel seçimlerinde Dalaman Belediye Başkan Adayı Muhammet Karakuş olmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanı'mızın, parti büyüklerimizin kararına sonsuz saygı duyuyorum. Bizim için isimler gelip geçici, asıl olan davadır. Bu dakikadan itibaren tek hedefim seçimi tekrar kazanmamızdır. Tüm gücümle, çevremle, maddi-manevi imkanlarımla reisimizin, partimin ve tüm ilçe başkanlarımın, SKM'nin emrindeyim.

"DAVAMI DÜNYEVİ HİÇBİR MENFAATE DEĞİŞMEM"

Davamı dünyevi hiçbir menfaate değişmem. Siyaseti Rabbimin bize verdiği her şeyin şükürü için yapıyorum. Ne kadar bırakmış olsam da benim mesleğim öğretmenliktir. Geleceğimize ve geçmişe karşı ihmal edemeyeceğim sorumluluklarım var. Bizim aşımız var, sevdamız var, ceddimize, şehitlerimize, bu ülkeye borcumuz var. Bunu ödemek için yürüyeceğiz. Ve Allah'ın izniyle Cumhur İttifakı olarak Sayın Muhammet Karakuş'u Dalaman'da tekrar belediye başkanı yapacağız."