AK Parti Dalaman Belediye Başkanı ve 31 Mart'taki seçimlerde tekrar aday gösterilen Muhammet Karakuş, düzenlediği basın toplantısında 5 yıl içinde yaptıklarını anlattı.

Karakuş, 5 yıl boyunca partisinin ilçe teşkilatıyla çok iyi bir iletişim içinde çalıştıklarını belirterek 1 Nisan sabahı Dalaman'ın ve Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin AK Parti'de olacağını söyledi. Uğur Akın Şahin'in aday adaylığını hatırlatan Karakuş, 31 Mart sürecinde birlikte çalışacaklarını belirtti.

"BELEDİYENİN BÜTÇESİ 20 MİLYONDAN 420 MİLYONA ÇIKTI"

DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK? DALAMAN İLÇESİNDEKİ TARİHİ ATATÜRK KÖPRÜSÜ NE ZAMAN AÇILACAK?

Ayda 3 sefer Ankara'ya gittiğini söyleyen Başkan Karakuş, başkentte Dalaman Belediyesi'nin bütçesinin artırılması için çaba sarf ettiğini ifade etti. Karakuş'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

30 milyon bütçesi vardı, Dalaman Belediyesi şu andaki 2024 bütçesi 420 milyon. Biz yapamaz dedikleri her şeyi
başardık sadece Kayacık sahilimiz Millet Bahçemizin projesini bitirdik Büyükşehir itiraz etti 6 ay oyaladı bizi.  Eğer depremler olmasaydı bugün Millet Bahçesi'ne başlamıştık. Bizim sokakta hesap veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yok çok şükür.

"MUĞLA BÜYÜKŞEHİR'İ DE ALACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Sokakta konuşanlar sadece kendilerinin karakter yapılarını ön plana çıkarmışlar Biz ekibimizle teşkilatımızla hep beraber sıkmadık el bırakmadan herkesle çalışacağız Dalaman Belediyesi'ni daha güçlü hale getirip Dalaman'da yaşayan insanların refah seviyesini yükseltmek için birebir çalışacağız. Muğla Büyükşehir'i de bu dönem alacağımıza ben inanıyorum. Muğla Büyükşehir Belediyesi de AK Parti Cumhur ittifakının Belediyesi olacaktır buna sonsuz inancım vardır."

"HÜKÜMET DESTEĞİ ALMAYAN BELEDİYE BİR ŞEY YAPAMAZ"

Hükümet desteği almayan belediyelerin hiçbir şey yapamayacağını söyleyen Karakuş, muhalefetin projeleriyle ilgili de "Herhalde Avrupa Birliği'nden destek alıp da yapacaklar." dedi. Karakuş, muhalefet vaatlerinin hükümet desteği olmadan yapılmasının mümkün olmadığını vurgulayarak AK Parti dışındaki partilerin vadettiği projelere "Bir şansları yok." ifadesini kullandı.

"HEYKELDEN YAPARLAR"

Muhalefetin hükümet desteği olmadan projelerini nasıl yapacağını soran Karakuş'a AK Parti Dalaman İlçe Başkanı Şefik Oğuz, "Başkan'ım heykelden yaparlar." derken Başkan Karakuş da Oğuz'un sözlerini destekledi.