Meteoroloji’den Batı Karadeniz için gelen aşırı yağış ve fırtına uyarısı sonrasında bundan en çok etkilenen iller Zonguldak ve Bartın oldu. Turuncu kodlu uyarı akabinde sahil kesimde dalgaların boyu 5 metreyi geçerken yağışlar ve fırtına nedeniyle olumsuz hava koşulları Zonguldak ve Bartın’ı vurdu.

Zonguldak ve Bartın Valiliği tarafından yapılan açıklamalar sonrasında öğrencilerde 2 Ekim’de okullar tatil mi sorusuna yanıt almış oldu.

Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri Gülşah Durbay kimdir, kaç yaşında, evli mi? Hayatı, eğitimi, kariyeri

ZONGULDAK VE BARTIN’DA 2 EKİM OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji’den gelen uyarılar sonrasında aşırı yağış ve fırtınanın görüldüğü Zonguldak ve Bartın illerinde bugün 2 Ekim Çarşamba gününde okullar tatil ilan edildi.

2 Ekim okullar tatil mi

Bartın Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilerek göre ilimiz genelindeki olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 02.10.2024 Çarşamba günü il genelinde özel ve resmi tüm eğitim kurumlarımızda eğitim-öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 02.10.2024 tarihinde 1 (bir) gün süreyle idari izinli sayılacaktır” denildi.

2 Ekim okullar tatil mi

Zonguldak Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Zonguldak il genelinde, olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 2 Ekim Çarşamba günü tüm resmi ve özel örgün ile yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim ve öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir. Ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de aynı tarihte idari izinli sayılacaktır” ifadelerine yer verildi.

Editör: Tolga Murat