Magazin Haberleri

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman?

Yüzüklerin Efendisi serisinin Güç Yüzükleri adlı dizisinin 3. sezonu merak la bekleniyor. Amazon Prime Video’nun dev prodüksiyonlarından olan Güç Yüzükleri 3. sezon ne zaman başlayacak?

Abone Ol

Amazon Prime Video’nun dev prodüksiyonları arasında yer alan Yüzüklerin Efendisi serisinin ilk 2 sezonu büyük bir ilgi gördü. İzleyenler 2. sezona odaklarından akıllara ise Güç Yüzükleri 3. sezon olacak mı sorusu geldi.

Amazon Orta Dünya destanını yaşatmayı amaç edinen Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinin serisinin sürdürebilmek adına çalışmalar devam ederken dizinin yapımcıları J.D. Payne ve Patrick McKay’in hikaye hazırlıkları ön planda.

GÜÇ YÜZÜKLERİ 3. SEZON NE ZAMAN?

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri 3. sezonun ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgilendirme henüz yapılmadı. Yine de izleyenler Orta Dünya’daki bu destansı yolculuğun henüz sona ermediği de biliniyor. 

Amazon Prime diziyi daha uzun vadeli bir projeye dönüştürmek adımlarını şimdiden atarken izleyiciler diziden beklentileri eşsiz bir devam hikayesi ile sunmayı düşünüyor.