Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda atıcılık branşında gümüş madalya kazanan milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesiyle paylaştığı fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu.

Kendine has atış tekniğiyle bir anda dünyanın gündemine gelen ve fenomen olan Yusuf Dikeç, Coca-Cola'dan sonra dünyada en çok tanınan isimlerden biri haline gelmişti. Yıldız sporcular ve sanatçılar peş peşe "Yusuf Dikeç" pozu vermeye başlamış, yaşananlar çılgınlık seviyesine ulaşmıştı.

Yufus Dikeç dün sosyal medya hesaplarından annesiyle bir pozunu paylaşım "Benim en kıymetlim" notu düştü.

ANNE HEM KALKAN HEM KILIÇTIR

Paylaşım kısa sürede milyonlarca etkileşim aldı. ABD'li milyarder ve X'in sahibi Elon Musk ise Dikeç'in paylaşımına anlamlı bir cevap yazdı:

"Hayat savaşında anne hem kalkan hem kılıçtır. Varlığıyla koruyor, inancıyla güçlendiriyor, kendi savaşlarınızı cesaretle yürütmenizi öğretiyor. Ve Olimpiyatlarda en yüksek doğrulukla birlikte cesaretle mücadelenizi verdiniz. Senin gibi inanılmaz yetenekli bir insanı getirdiği için ona büyük saygı duyuyorum."

ÇİRKİN YORUMLAR TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan, bazı şuursuzlar da Yusuf Dikeç'in annesinin kılık kıyafetiyle ilgili hadsiz yorumlarda bulundu. Tüm dünya anne Dikeç'i överken bazı kullanıcıların saygısız yorumları tepki çekti.

Haber Merkezi

NARİN'İN YENGESİ TUTUKLANDI: "SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK" NARİN'İN YENGESİ TUTUKLANDI: "SALİM GÜRAN İLE İLİŞKİM YOK"