Muğla-Marmaris yolunun 15. kilometresinde başlayan Sakar Geçidi'nden ovaya doğru kıvrılarak inen 7 kilometrelik yol boyunca Gökova Körfezi'nin ve ovanın manzarası gerçekten baş döndürücü derecede muhteşemdir. Yol kenarında manzarayı seyretmek için park yerleri vardır.

Ancak, son günlerde Sakar rampasının ismi kazalarla anılmaya başlandı. Bugün saat 11.30 sıralarında meydana gelen kazada, Antalya istikametinde seyir halinde olan 45 ARZ 170 plakalı motosikletin henüz bilinmeyen bir nedenle hakimiyeti kayboldu.

SÜRÜCÜ HAFİF YARALANDI

Bir anda savrulan motosiklet sürücüsü yere düşerek yaralandı. Kazayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, ilk müdahalenin ardından yaralı sürücüyü ambulansla hastaneye kaldırdı.

NİKAH TURİZMİNİN GÖZDE DESTİNASYONU MARMARİS'TE 8 AYDA 500 ÇİFT EVLENDİ NİKAH TURİZMİNİN GÖZDE DESTİNASYONU MARMARİS'TE 8 AYDA 500 ÇİFT EVLENDİ

Rampa üzerinde muhtemel bir kazanın meydana gelmemesi için polis ekipleri gerekli önlemleri aldı. Kazada hafif şekilde yaralanan motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

ARACIYLA UÇURUMA YUVARLANAN SÜRÜCÜ MUCİZE ESERİ SAĞ KURTULDU ARACIYLA UÇURUMA YUVARLANAN SÜRÜCÜ MUCİZE ESERİ SAĞ KURTULDU