14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28’nci dönem milletvekilliği seçimi öncesinde tüm siyasi partilerin saha çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Muğla İl Başkanı Oğuz Akarfırat ve diğer partililer birlikte dün Ortaca’da mesaideydiler. İl Başkanı Akarfırat, Yönetim Kurulu kararı ve Genel Merkez’in takdir ve onayı ile Kaan Çakır’ın yerine Bekir Türköz’ün Ortaca MHP İlçe Başkanlığı’na atandığını duyurdu.

MESUT ÖZİL SİYASETE Mİ ATILIYOR? DEVLET BAHÇELİ'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET MESUT ÖZİL SİYASETE Mİ ATILIYOR? DEVLET BAHÇELİ'YE DİKKAT ÇEKEN ZİYARET

MHP milletvekili adayları ve İl Başkanı Akarfırat, Ortaca MHP İlçe Binasına geçerek ilçe başkanlığı devir teslim törenine katıldılar.

Akarfırat, “Uç beyi “ olarak nitelendirdiği partisinin ilçe başkanı Kaan Çakır’ın memuriyete geçişi sebebi ile ilçe başkanlığına atama yapmak için Ortaca’ya geldiklerini ifade etti.

Akarfırat, “Kaan kardeşimiz gece gündüz demeden bayrağımızı burada dik tuttu ve dalgalandırdı. Ailesinden feragat ederek bizler için mücadele verdi Allah ondan razı olsun” şeklinde konuştu. Seçime 27 gün kala olan bu değişimin mevcut yönetim kurulu içinde gerçekleşmesi nedeniyle olumsuz yansımaları olmayacağının altını çizen Akarfırat, Türköz’e görevinde başarılar diledi.

Editör: TE Bilisim