BODRUM'DA ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA KIYI TEMİZLİĞİ YAPILDI BODRUM'DA ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİN KATILIMIYLA KIYI TEMİZLİĞİ YAPILDI

2000'li yılların popüler müzik gruplarından Hepsi'nin eski üyelerinden Yasemin Yürük, geçtiğimiz gün Zorlu AVM'de objektiflere yansıdı. 2009 yılında dağılan Hepsi grubunun üyesi olan Yürük, tatil dönüşü Bodrum'da yaşadığı fahiş fiyat uygulamalarına tepki gösterdi.

Zorlu AVM'de alışveriş yaparken görüntülenen 37 yaşındaki şarkıcı, Bodrum'dan yeni döndüğünü ve bölgedeki yüksek fiyatlardan şikayet etti. Yürük, Bodrum'daki mekanlarda uygulanan yüksek fiyatların kendisini şaşırttığını belirterek, "Bodrum'dan yeni döndüm ve her şey aşırı pahalı, ateş pahası," dedi.

Ayrıca, Bodrum’daki bazı işletmelerin giriş ve harcama limiti koyduğunu ifade eden Yürük, bu uygulamanın tatil beldesinin ruhuna uygun olmadığını vurguladı. "Her yere giriş ve harcama limiti koymuşlar, Bodrum bu değil," şeklinde konuşan Yasemin Yürük, fiyatların ve uygulamaların tatilin keyfini kaçırdığını belirtti.