OBA MAKARNA'NIN SAKARYA'DAKİ FABRİKASINDA PATLAMA! ÇOK SAYIDA YARALI VAR OBA MAKARNA'NIN SAKARYA'DAKİ FABRİKASINDA PATLAMA! ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetim kadrosunda yer alan 4 yargıtay üyesinin istifa haberi hızla yayıldı. TFF Etik Kurulu Başkanı ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Rıdvan Gündoğdu'nun istifa eden 4 isim arasında olduğu öğrenildi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Hacıosmanoğlu, "12 gün çalıştık, bizi başkan seçtiler. Bayram Saral arkadaşımız, 30 yılın üzerinde hukuk deneyimi olan, hem spor hukukunda derin bilgileri olan aynı zamanda amcasının oğlu Ecmel Faik Sarıalioğlu ile birlikte İstanbulspor'u yönetiyorlar. Beraber yola çıktık. Türkiye'nin yüzde 90'ı kazanmamıza sevindi, bir umut ışığı olduk. Ne hikmetse, alçak bir terör örgütü var. Fetöşün köpekleri var yurt dışında, bu ülkeyle ilgili sürekli video yayınlıyorlar. İlk günden başladılar. Bizim TFF Başkanı olmamızdan rahatsız oldular." dedi ve Bayram Saral için ise "Aile büyükleri dedi ki, siz Cumhurbaşkanını çok seviyorsunuz, bunlar durmayacak, bu yazılanların arkası var, Türkiye'de de FETÖ'nün klikleri var. Hem Cumhurbaşkanımıza, hem size hem bize zarar verir dediler. Bu nedenle Bayram Bey ayrılmak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.