İtalya Serie A takımlarından Napoli’den Galatasaray’a kiralık olarak transfer edilen Victor Osimhen günlerce spor medyasında ilk sırada yer aldı. Napoli ile arası bozulan ve Arabistan’a gitmek istemediğini yönetime söyleyen Osimhen ilk önce kadro dışı bırakılmış ve antrenmanlara dahi çıkmamıştı. 

Avrupa’da transfer sezonunun kapanmasıyla birlikte Chelsea’ye gidiş umudu da sona eren Osimhen için son anda Galatasaray’ın devreye girmesiyle bir anda tüm oklar sarı kırmızılılara çevrilmişti. Corriere dello Sport gazetesinin Napoli'nin 25 yaşındaki genç golcüsü Osimhen için Galatasaray’ın devrede olduğunu yazması ve bu transferin 2-3 saat içerisinde sonlandırılması ortalığı ayağa kaldırdı.

Osimhen Maske

OSİMHEN NEDEN MASKE TAKIYOR?

Galatasaray’ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen, 2021 senesinde Napoli ile Inter arasında oynanan derbide ciddi bir sakatlık yaşamıştı. Inter’in savunma oyuncusu Milan Skriniar ile kafa kafaya çarpışan Osimhen'in yüzündeki ciddi hasarı düzeltmek için kendisine doktorlar tarafından yapılan operasyonla oyuncuya 6 plaket ve 18 vida takılmıştı.

TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme TRT 1 neden şifreli? Şampiyonlar Ligi maçları şifresiz izleme

Bu kazanın sonrasında ise 2 ay sahalardan uzak kalan Osimhen tedavi süreci sonrasında koruyucu siyah maske ile sahalara geri dönmek zorunda kalmıştı.

Editör: Gürel Murat