Gündem Haberleri

Vicdansızlığın böylesi! Engelli çobana dakikalarca işkence edip kayda aldılar...

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde iki kişi, engelli bir çobana dakikalarca uyguladığı işkence anlarını kayıt altına aldı. Korkunç saldırının, çobanın kendilerine alkol almayı reddetmesi üzerine yapıldığı öne sürüldü. İnfial yaratan görüntülerin ardından jandarma ekipleri inceleme başlattı.

Loading...

Abone Ol

Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesi Çokak Mahallesi'nde vicdanları sızlatan bir görüntü kayıt altına alındı. İddiaya göre, Seçil G. adlı kız çobanlık yapan N.Y. koyunlarını otlatırken yanına gelerek çobandan kendisine alkol almasını istedi. Çoban ise bunu kabul etmeyince Seçil G. çobanı önce tokatla darbetti ardından üzerine su attı.

VİCDANLARI SIZLATAN GÖRÜNTÜLER... ENGELLİ ÇOBANI DAKİKALARCA DARBETTİ

Seçil G.'nin çobana dakikalarca yaptığı işkence anlarını bir arkadaşı da kayıt altına aldı. Görüntünün sonuna doğru elinde sopa ile halay çekmeye başlayan saldırgan, çobanı yakasından tutup kendisi ile halay çekmeye zorladı ve sopayla defalarca vurdu. O anlar saldırganın arkadaşı olduğu tahmin edilen kişi tarafından saniye saniye kaydedildi. Jandarma ekipleri, görüntünün ortaya çıkmasının ardından iki saldırgan için inceleme başlattı.

KAHRAMANMARAŞ VALİLİĞİ: SALDIRGANLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kahramanmaraş Valiliğinden konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "22.09.2024 tarihinde bazı sosyal medya üzerinden Andırın ilçemizde N.Y. isimli vatandaşımızın darp edilmesiyle ilgili bir video paylaşılmıştır. Kafasına ve vücudunun çeşitli yerlerine sopa kullanmak suretiyle darp edilen N.Y. olay sonrası Andırın Devlet Hastanesinden darp raporu alarak kendisini darp ettiğini iddia ettiği M.G. ve S.G. isimli şahıslardan şikayetçi olmuştur. Darp eden şahıslar, mevcutlu olarak adliyeye sevk edilmiştir" ifadeleri yer aldı.