ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’un programında Veysel Yorulmaz hakkında yaşananlar ortalığı ayağa kaldırdı. Programa dahil olan Betül adlı bir kadın, eşinin başka bir kadından ikiz bebekleri olduğunu iddia etmesine rağmen gerçekleştirilen DNA testi sonucu ikiz bebeklerden yalnızca birisinin babasının Veysel’e ait olduğu belirlenmişti.

Erol yayın esnasında, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi” diyerek son gelişmelerden bahsetti.

Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin annesi konuştu: Devlete yalvardım... Polis memuru Şeyda Yılmaz'ın katilinin annesi konuştu: Devlete yalvardım...

Esra Erol Veysel

VEYSEL YORULMAZ ÖLDÜ MÜ?

Esra Erol yaşananlarla beraber son olarak Veysel Yorulmaz’ın sokak ortasında ölü bulunduğunu resmen açıkladı. Erol, "Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Yorulmaz, İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşinin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. Yayında, 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu" sözlerini sarf etti. Bir başka deyişle Esra Erol’un programındaki Veysel’in hayatını kaybettiği kesinleşti.

Editör: Gürel Murat