Muğla Haberleri

Vali İdris Akbıyık, Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti

Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, vatandaşların huzur ve güvenliğinin devamı için il genelinde alınan ve planlanan güvenlik tedbirleri ile yürütülen çalışmalar istişare edildi.

Abone Ol

İl Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık, Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve tören mangası tarafından karşılandı.

Ziyarette, Muğla Valisi Dr. İdris Akbıyık şeref defterini imzaladı.

VALİ AKBIYIK, JANDARMANIN SORUMLULUK ALANINDAKİ FAALİYETLER HAKKINDA BİLGİ ALDI

Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük’e başarılar dileyen Vali Akbıyık, jandarmanın sorumluluk alanında yürütülen faaliyetler, genel güvenlik ve asayiş uygulamaları hakkında bilgi aldı. 

ÇALIŞMALAR İSTİŞARE EDİLDİ

Ziyaret kapsamında, vatandaşların huzur ve güvenliğinin devamı için il genelinde alınan ve planlanan güvenlik tedbirleri ile yürütülen çalışmalar istişare edildi.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık Muğla İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.<br><br>Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve tören mangası tarafından karşılanan Valimiz Sayın Dr. İdris Akbıyık şeref defterini imzaladı. <br><br>Görevinin hayırlı olmasını dileyen Valimiz… <a href="https://t.co/F2YYCOmrwp">pic.twitter.com/F2YYCOmrwp</a></p>&mdash; Muğla Valiliği (@tcmuglavaliligi) <a href="https://twitter.com/tcmuglavaliligi/status/1841790024779518008?ref_src=twsrc%5Etfw">October 3, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>