• Haberler
  • Muğla
  • VALİ AKBIYIK VE EŞİNDEN ENGEL TANIMAYANLARA ZİYARET

VALİ AKBIYIK VE EŞİNDEN ENGEL TANIMAYANLARA ZİYARET

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Eşi Sevim Akbıyık ve protokol üyeleri ile birlikte Muğla Zihinsel Engelliler Derneğinde engel tanımayan dostlarıyla bir araya geldi.

VALİ AKBIYIK VE EŞİNDEN ENGEL TANIMAYANLARA ZİYARET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Engelliler Günü münasebeti ile Muğla Valisi İdris Akbıyık, Eşi Sevim Akbıyık ve protokol üyeleri ile birlikte Muğla Zihinsel Engelliler Derneğinde engel tanımayan dostlarıyla bir araya geldi.Muğla Zihinsel Engelliler Derneği başkanı Menderes Çetinözlü, yönetimi, engel tanımayan dostları ve aileleriyle yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan Muğla Valisi  İdris Akbıyık bütün engellerin sevgi, saygı ve dayanışma ile aşılabileceğini belirterek "sevgi varsa, engel yoktur" dedi.

Dünya Engelliler Günü’nün tüm dünyada ve ülkemizde engellilere karşı daha fazla anlayış ve hassasiyet geliştirmemize katkı sağlamasını temenni eden Vali Akbıyık engel tanımayanlara aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat diledi.

VALİ AKBIYIK VE EŞİNDEN ENGEL TANIMAYANLARA ZİYARET

Bakmadan Geçme