Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın babası Necdet Yılmaz 82 yaşında Bodrum’da hayatını kaybetti. Acı haberi "Sıcak Büfe" filminin setinde alan Hakan Yılmaz, apar topar Bodrum'a uçtu.

Organ yetmezliğinden hayatını kaybeden babası için ünlü oyuncu Yılmaz, X hesabından yaptığı paylaşımda, “Canım babamız Necdet Yılmaz’ı bu sabah sonsuzluğa uğurladık. Yattığı yer huzurla dolsun” ifadelerini kullandı.

Necdet Yılmaz'ın cenazesi yarın öğle namazını müteakip Yalıkavak Merkez Camiinden kalkacak.

BODRUM'DA 7 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI: 1 KAÇAKÇI GÖZALTINA ALINDI BODRUM'DA 7 DÜZENSİZ GÖÇMEN YAKALANDI: 1 KAÇAKÇI GÖZALTINA ALINDI

Oyuncu Hakan Yılmaz'ın baba acısı - 1

HAKAN YILMAZ KİMDİR?

Hakan Yılmaz, 6 Aralık 1969 tarihinde Rize'de doğdu. Oyuncu ve komedyen olan Yılmaz, ilk sahne deneyimini ilkokul 2. sınıfta Cimri ile Manav piyesinde yaşadı. Okul yıllarında Üstün Gürtuna'nın hocalığında folklor çalışmaları yaptı. Lise döneminde Çetin Cengiz'den modern dans dersleri aldı ve üç yıl boyunca aynı salonda dans dersleri verdi.

Güzel sanatlar tiyatro bölümünü kazanamayan Yılmaz, amatör tiyatro grupları ile okullarda çocuk oyunlarında sahne aldı ve askerde fotoğrafçılık ile animasyon ekibinde görev yaptı. 1994 yılında "İner misin? Çıkar mısın?" adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerle oyunculuk yaptı, 1995 yılında ise "Televizyon Çocuğu" adlı show programında yer aldı ve reklam filmlerinde oynadı.