Giderek sertleşen ekonomik şartlar nedeniyle vatandaşlar, yazın deniz keyfi yapabilecekleri plajlara verecekleri binlerce lirayı şimdiden düşünmeye başladı. Muğla ise bu konuda oldukça şanslı sayılabilecek şehirlerden biri. Muğla'da, girerken ücret ödemenizi gerektirmeyen birçok plaj bulunuyor. İşte Muğla'daki halk plajlarının listesi...

B İ T E Z

BİTEZ PLAJI

Bodrum ilçesinde bulunan Bitez Plajı, Bodrum'un en güzel plajları arasında yer alıyor. Bodrum merkeze yaklaşık olarak 10 kilometre uzaklıkta bulunan Bitez Plajı'nın berrak bir suyu var. Tertemiz ve dingin bir suya sahip olan Bitez Plajı, denize girmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin ilk tercihleri arasında. Plaja giriş ücretsizdir.

A K Y A R

AKYARLAR KOYU

Akyarlar Koyu, Bodrum ilçe merkezine 25 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Mavi bayraklı plajlardan biri olan Akyarlar Koyu, oldukça temiz ve berrak bir denize sahip. Muğla'da denize girilecek temiz ve güzel plajlar arasında bulunuyor. Altın sarısı kumu ve turkuaz denizi ile Akyarlar Koyu, Bodrum'un en çok tercih edilen plajları arasında. Deniz ile birlikte yeşilin pek çok tonu birleşerek muhteşem bir görüntü oluşturuyor.

İ Ç M E L E R-1

İÇMELER HALK PLAJI

Muğla iline bağlı Marmaris ilçesinde bulunan İçmeler Halk Plajı, Muğla'nın popüler plajları arasında yer alıyor. Muhteşem bir doğa ve denizin buluştuğu bir yer olan İçmeler Halk Plajı, Marmaris'e oldukça yakın. Plaja giriş ücreti bulunmuyor.

K A B A K

Narenciyenin baş düşmanı Akdeniz meyve sineğine karşı tuzaklama çalışmaları yapıldı Narenciyenin baş düşmanı Akdeniz meyve sineğine karşı tuzaklama çalışmaları yapıldı

KABAK KOYU

Muğla'nın ilçelerinden biri olan Fethiye, pek çok koya sahip. Bunlardan biri de Kabak Koyu. Kabak Koyu, Fethiye'nin en güzel koylarından biri olarak biliniyor. Hem berrak denize sahip hem de doğa ile baş başa kalınacak bir yer. Fethiye'de bu özelliklere sahip nadide koylardan biri.

E K E N

EKİNCİK KOYU

Köyceğiz ilçesinde bulunan Ekincik Koyu, en popüler Muğla plajları arasında yer alıyor. Harika bir doğaya ve berrak bir denize sahip olan Ekincik Koyu, çadır ve karavan için de oldukça ideal bir yer. Ulaşımı ise oldukça kolay.

Muğla'da bu yaz deniz keyfi yapmak isteyenler için bu ücretsiz plajlar, ekonomik sıkıntılar içinde bile harika bir tatil imkanı sunuyor. Hem doğa ile iç içe hem de bütçenizi zorlamadan harika bir deniz deneyimi yaşayabilirsiniz.