Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Turunç’un tanıtımını artırmak amacıyla yeni bir tabela çalışması gerçekleştirdi. "Turunç" yazılı tabela, mahalle sakinleri ve esnafların yüzünü güldürdü.

Marmaris Kalesi nerede, nasıl gidilir? Marmaris Kalesi nerede, nasıl gidilir?

TABELA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜ

Marmaris Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Ayyıldız, bu projeyle Turunç mahallesinin bilinirliğini artırmayı ve esnafların ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflediklerini belirtti. Ayyıldız, “Esnaflarımızın ekonomilerine katkıda bulunabilmek, Turunç mahallemizin bilinirliğini artırmak amacıyla hazırlanan bu görsel, ziyaretçilerin fotoğraf çekimlerinde kullanılmasıyla mahallemizin daha fazla tanıtımını sağlayacaktır. Bu çalışmanın Turunç halkına ve Marmaris’e hayırlı olmasını diliyoruz,” dedi.

Turunç 1

TURUNÇ MAHALLESİ İÇİN YENİ BİR SİMGE OLACAK

Turunç yazılı tabela, hem yerel halk hem de turistler için bir cazibe merkezi haline gelmesi bekleniyor.  Fotoğraf çekimlerinde yoğun olarak kullanılması planlanan bu tabela, sosyal medyada yapılacak paylaşımlar ile Turunç'un daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlayacak. Bu proje ile Turunç’un turistik değerinin artırılması ve esnafların iş hacminin büyütülmesi amaçlanıyor. 

Muhabir: Burcu Dincel