Bodrum'da Proje Yapım firması tarafından sokak hayvanlarına yönelik acil müdahale ihtiyacını karşılamak için çok amaçlı gezici veteriner kliniği geliştirildi. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan firma müdürü Gökhan Şen, bu özel aracın sadece yoğun bakım ünitesiyle sınırlı kalmayıp, acil cerrahi operasyonlar, cilt hastalıkları teşhisi, kulak ve göz taraması gibi çeşitli medikal hizmetleri de sunabildiğini aktardı.

Bodrum Klinik

HAYIRSEVER İŞ İNSANI SUDİ ÖZKAN'DAN BODRUM'A 3. OKUL HAYIRSEVER İŞ İNSANI SUDİ ÖZKAN'DAN BODRUM'A 3. OKUL

PATİLİ CANLILARA HAYAT VERMEK İÇİN GEZİCİ VETERİNER KLİNİĞİ TASARLANDI

Daha önce dünyanın en büyük ambulans otobüsünü üreterek ihracat yapan Proje Yapım Firma Müdürü Gökhan Şen, bu deneyimlerini yeni geliştirdikleri veterinerlik aracına yansıttıklarını belirtti. Ayrıca Şen, bu aracın sokak hayvanlarının sağlık sorunlarına yerinde ve hızlı müdahale imkanı sunduğunu vurguladı. Şen, "Mobil klinik aracımız, özellikle sokak hayvanları için büyük bir ihtiyaç olan acil müdahale ve tedavi imkanlarını tek bir çatı altında sunuyor," diye konuştu.

VETERİNERLİK ALANINDA BİR İLK! 1 AYDA TAMAMLANDI

Söz konusu mobil kliniğin yaklaşık bir ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını belirten Şen, aracın 5 kedi ve 2 köpek kapasitesiyle hizmet verebileceğini kaydetti. Şen, aracın yüksek kapasiteli olmasının yanı sıra veterinerlik alanında bir ilk olduğunu ve bu aracın pek çok patili canlının hayatını kurtaracağının altını çizdi. 

Bodrum Veteriner

"BİR MİLLETİN BÜYÜKLÜĞÜ VE AHLAKİ GELİŞİMİ, HAYVANLARA OLAN DAVRANIŞ BİÇİMİYLE DEĞERLENDİRİLİR"

Açıklamalarını Mahatma Gandhi’nin "Bir milletin büyüklüğü ve ahlaki gelişimi, hayvanlara olan davranış biçimi ile değerlendirilir." sözleriyle noktalayan Gökhan Şen, bu bilinçle çalışmaya ve üretmeye devam edeceklerini ifade etti.
 

Editör: Huri Kaptan