A Milli Kadın Voleybol Takımı, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda İtalya ile madalya mücadelesi veriyor.

Çeyrek finalde güçlü Çin'i 5 sette devirerek adını yarı finale yazdıran Ay-Yıldızlılar, 12 maçtır yenilgi yüzü görmeyen yıldızlar topluluğu İtalya ile madalya maçına çıkıyor. Filenin Sultanları bir kez daha Türkiye'yi sevince boğmaya hazır.

TÜRKİYE - İTALYA CANLI İZLE

Türkiye - İtalya maçı bu akşam TSİ 21.00'da başlayacak. Tarihi maç TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. TRT'yi YouTube üzerinden izlemek mümkün. Dev maçı izlemek için maç saatinde linke tıklamanız yeterli.

Filenin Sultanları maçı kazanırsa adını finale yazdıracak. Yenilgi halinde Brezilya ya da ABD ile bronz madalya mücadelesi verecek.

Merakla beklenen maç Muğla Büyükşehir Belediyesi organizasyonuyla Menteşe Kent Meydanı'na kurulan dev ekranda toplu şekilde izlenebilecek.

Türkiye Italya2

MUĞLASPOR SAHAYA NARİN PANKARTIYLA ÇIKTI: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK NARİN, ARTIK ONLARI KORUYALIM MUĞLASPOR SAHAYA NARİN PANKARTIYLA ÇIKTI: ÇOCUKLARIMIZ ÇOK NARİN, ARTIK ONLARI KORUYALIM

Haber Merkezi

FİLENİN SULTANLARI PARİS 2024'TE YARI FİNALDE (TÜRKİYE - ÇİN 3-2 MAÇ SONUCU) FİLENİN SULTANLARI PARİS 2024'TE YARI FİNALDE (TÜRKİYE - ÇİN 3-2 MAÇ SONUCU)