Gündem Haberleri

Turkcell'den milletvekillerine 5'te 1'i fiyatına Platinium +50 GB paketi

Türkiye’nin en çok kullanılan GSM operatörleri arasında gösterilen Turkcell’in milletvekillerine özel olarak başlattığı Platinium +50 GB paketi büyük tepki topladı. Aynı tarifenin vatandaşa 5 katı fiyatına satılması sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

GSM operatörü Turkcell tarafından milletvekilleri için özel bir kampanya hazırlandı. Milletvekillerine özel 50 GB internet ve her yöne 3 bin dakikadan oluşan kampanya fiyatı dikkatleri çekerken vatandaşların aynı tarife için 1000 TL fazla ödediği ortaya çıktı.

Sosyal medyada tepkilere neden olan bu kampanya ile binlerce Tweet atıldı. Turkcell’in vatandaşlara sunduğu "Platinum+ 50 GB" paketinde her yöne 3 bin dakika, her yöne 1.000 SMS hakkı tanınırken bunun fiyatı ise aylık 1200 TL olarak gerçekleşti.

Vatandaşlar konuya ilişkin olarak milletvekillerine özel hazırlanan kampanya için sert tepkiler göstererek, "Madem bu fiyatlara inebiliyorsunuz, neden vatandaşa fahiş fiyata hizmet sunuyorsunuz?", "Bizi niye bu kadar fahiş faturaya mahkum ediyorsunuz?" sorularını yöneltti.