Survivor eski yarışmacılarından biri olan ve Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi’nde baş dansçı görevlerinde bulunan Hasan Yalnızoğlu hayatını kaybetti. Yalnızoğlu, 2015 yılında katıldığı Survivor yarışmasında 5. olarak dikkat çekmişti.

Malatya ve Elazığ'da 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara deprem tatili var mı? Malatya ve Elazığ'da 17 Ekim okullar tatil mi? Perşembe hangi illerde okullara deprem tatili var mı?

Bir dönem Survivor’da boy gösteren Hasan Yalnızoğlu'nun hayatını kaybettiği ifade edildi. Tümay Özokur tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, Survivor Hasan’ın pankreas kanserine yenik düştüğü kaydedildi.

SURVİVOR HASAN YALNIZOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Survivor 2017 yarışmasında boy gösteren Hasan Yalnızoğlu, pankreas kanseri nedeniyle hayatını kaybetti. Anadolu Ateşi baş dansçısı ve Survivor yarışmacısı olan Hasan, pankreas kanseri hastalığına yenik düştü.

Survivor Hasan neden öldü

SURVİVOR HASAN KİMDİR?

Hasan Yalnızoğlu, 20 Ekim 1974 tarihinde İstanbul’da doğdu. 50 yaşında olan Hasan Yalnızoğlu, aslen Rizelidir. Henüz 6 yaşında iken jimnastikle başlayarak aynı zamanda da futbolla ilgilendi. Yüzme sporunda başarılar yakalayan Yalnızoğlu, orta öğrenimini Pendik’te tamamladı.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu olan Hasan Yalnızoğlu daha sonrasında dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılara imza attı. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Yalnızoğlu, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Ayrıca 1997 yılında kadınlarda Deniz Akkaya'nın erkeklerde de Kenan İmirzalıoğlu'nun birinci olduğu Best Model of Turkey yarışmasında Hasan Yalnızoğlu ikinci olma başarısı elde etti.

Editör: Tolga Murat