Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın tarafından bugün yapılan açıklamada, emeklilere özel olarak bir süredir üzerinde çalıştıkları projenin artık tamamlanarak hizmete sunulduğunu bildirdi. 

14 ayrı bankanın da içerisinde bulunduğu projede emeklilere özel indirimler, fırsat ve avantajlar var. 

PROTOKOL İMZALANDI

emekliler.gov.tr isimli web sitesinin aktif hayata başladığı bildirildi. Bu web sitesinde bulunan firmalar ile emekliler özel indirim ve fırsatlardan yararlanabilecek.

Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir? Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir?

TÜRKİYE GENELİNDE 4 BİN 123 FİRMA

Tüm Türkiye genelinde toplamda 4 bin 123 firma ve 14 ayrı banka ile yapılan anlaşmalar ile emekliler artık web sitesi üzerinden nerede ne tip avantajlar olduğunu görerek buna uygun şekilde hareket edebilecekler.

14 BANKA ANLAŞMASI

Anlaşma dahilindeki 14 bankanın sunduğu emekliye özel TROY, banka ve kredi kartları ile web sitesi üzerinden dijital kimlik kartları ile faydalanabilinecek. 

SGK Başkanı Raci Kaya da bundan sonraki süreçte Bakanlıkla birlikte eş zamanlı işbirlikleriyle birlikte emeklilerin hayat kalitelerini arttıracak, sağlık ve ulaşım gibi alanların dışında sosyo-kültürel faaliyetlerini de kolaylaştırabilecek projelerin devam edeceğini bildirdi.