İstanbul’da 4 Ekim’de yaşanan bahşet gibi olayda 19 yaşındaki İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i katlederek öldüren Semih Çelik daha sonrasında Edirnekapı surlarından kendisini aşağıya atarak yaşamına son vermişti. Yaşanan bu korkunç olayın sonrasında polis ekipleri soruşturmayı daha da derinleştirdi.

İstanbul’da yaşanan korkunç olayda katil Semih Çelik’in kasaplık yaptığı biliniyordu. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil’i vahşice öldüren Çelik’in soruşturmasındaki detaylar kafaları karıştırırken Uzuner’in babası Hasan Uzuner'in ifadeleri olayı başka yönlere çekti.

ŞAŞIRTAN MESAJ

Çelik’in evinde gerçekleştirilen ilk aramalarda kara kalemle çizilmiş parçalanmış insan figürleri olan bir defter bulunurken katilin daha önceden poliste 3 suç kaydının bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’a hakaret eden alçağın cezası belli oldu! Şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’a hakaret eden alçağın cezası belli oldu!

İkbal Uzuner

Ancak Semih Çelik’in yaşattığı vahşete sosyal medyadan bazı destek mesajlarının gelmesi olayın ne kadar korkunç yerlere gittiğini gösterdi.

Genç bir kızın sosyal medyada, “Hele bir çağır sonumun İkbal gibi olacağını bilsem de koşa koşa gelirim sana öyle bir mevzusun işte” paylaşımında bulunması şaşkınlıkla karşılandı.

Editör: Tolga Murat