18:12 Gündem Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel görüşmesi AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşti. Erdoğan ve Özel'in görüşmesi 1 saat 35 dakika sürdü. Özel, görüşme sonrası herhangi bir açıklama yapmadan ayrıldı. Böylece AK Parti ve CHP liderleri 2016'dan bu yana ilk kez görüşmüş oldu.

16:50 Dalaman

AK Parti’den CHP’ye geçen Muğla’nın Dalaman İlçe Belediyesi’nin mayıs ayı olağan meclis toplantısında borç kavgası yaşandı. Belediye Başkanı Sezer Durmuş ile AK Parti Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Ertuğrul birbirine girdi. Durmuş, AK Parti döneminden kalan borçları açıklarken; Ertuğrul da Sezer Durmuş’u ‘şov’ yapmakla suçladı. Gerginlik uzun süre devam etti.

15:32 Muğla Haberleri

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı "Orman Benim" kampanyası için Muğla'ya geliyor.

15:21 Gündem Haberleri

20 gündür kayıp olarak aranan ve ağaçlık alanda toprağa gömülü halde bulunan yabancı uyruklu şahsın ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Kumar mevzusundan kaynaklı alacak verecek meselesi sebebiyle işlenen cinayetin şüphelileri, öldürdükleri şahsı, kiraladıkları işyerinin arkasındaki ağaçlık alana gömmüş.

15:13 Gündem Haberleri

Antalya'nın Manavgat ilçesinde aynı şirkete ait iki safari aracının çarpışması sonucu 13'ü turist 16 kişi yaralandı. Araçlardakilerin kaza öncesi birbirleriyle su savaşı yaptığı öğrenildi.

13:54 Menteşe

Muğla’nın Menteşe ilçesinde Hatice Öztürk böbrek yetmezliği teşhisi sonrası, 28 yıl önce kendisine sevgisini veren eşi Mesut Öztürk, bu defa böbreğini verdi.

13:26 Bodrum

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, zabıta ekipleri tarafından fırın ve unlu mamul satış yapan işletmelere yönelik yapılan denetimlerde 36 işletmeye fiyat tarifesi, 30 işletmeye gramaj, 9 işletmeye ise genel hijyen ve temizlik konularından ilgili kanun maddelerince işlem yapıldı.

12:12 Gündem Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Erzurum'da geçtiğimiz yıl bir kavgaya müdahale ederken yaralanan Jandarma Astsubay Mustafa Yaşar'ın şehit olduğunu duyurdu.

11:48 Fethiye

Muğla’nın Fethiye ilçesinde esnaflık yapan Ufuk Kolsuz, kız arkadaşı Ceylan Cengiz’e evlilik teklifini denizin altında yaptı. Teklif karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Ceylan’ın cevabı ‘Evet’ oldu.

11:23 Muğla Haberleri

Muğla’da uyuşturucu tacirlerine yönelik yürütülen 158 ayrı operasyonda 190 şüpheli şahıs hakkında adli işlem yapıldı. Bunlardan 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anket


ÇOCUKLARA OKULLARDA YETERLİ PSİKOLOJİK DESTEK VERİLDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORMUSUNUZ ?

Ankete Katıl