MENTEŞE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 339 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ MENTEŞE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU: 339 KÖK KENEVİR ELE GEÇİRİLDİ

Menteşe'deki ormanlık alanda çıkan yangın rüzgarın etkisi ile büyürken, yangına havadan 9 helikopter ve 6 uçak müdahale ediyor.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Sarnıç Mahallesi sırtlarından sarp arazide çıkan yangınla ilgili paylaşımında "Menteşe ilçesi Sarnıç Mahallesi yakınlarında ormanlık alanda meydana gelen yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir.

#Ormanınkahramanları #YeşilVatan ‘da devam eden yangını en kısa sürede kontrol altına almak için canla başla mücadele ediyor" ifadelerini kullandı.

YERKESİK - AKBÜK KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI

Yangın ihbarının ardından bölgeye Muğla Orman Bölge Müdürlüğü yangın söndürme ekipleri ve Muğla Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına ekipler karadan müdahale ederken, havadan 9 helikopter ve 6 uçak söndürme çalışmalarına katılıyor.

Yangında yerleşim yerlerine tehdidinin bulunmadığı öğrenilirken, alevlerin ulaştığı Yerkesik-Akbük karayolu güvenlik nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Yangın (2)

Editör: Haber48 Editör