Menteşe

SON DAKİKA! MENTEŞE'DE ESKİ EŞİNİ KATLEDEN AMBULANS ŞOFÖRÜ MUHİTTİN KIVRIK YAKALANDI

Kadın cinayetlerine bir yenisi maalesef Menteşe'de eklendi. 40 yaşındaki Senem Kıvrık, boşanma aşamasında olduğu öğrenilen 43 yaşındaki eşi Muhittin Kıvrık tarafından otomobilinin içinde karnından bıçaklanarak hayatını kaybetti. Katil eş, kısa süre içinde yakalandı.

Abone Ol

Arabada tartıştığı karısını karnından bıçaklayarak kaçan Muhittin Kıvrık isimli şahıs Türkiye'deki kadın cinayetleri zincirine bir halka daha ekledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Senem Kıvrık hayatını kaybetti. Ambulans şoförü olduğu öğrenilen katil, cinayetten kısa süre sonra ormanlık alanda yakalandı.

Katil eş, bıçakladığı karısını kanlar içinde araçta bırakarak korkakça kaçtı. Orhaniye Mahallesi Zihniderin Caddesi bu sabah yaşanan olay büyük üzüntü yarattı.

ARABADA TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

Görgü tanıkları Senem Kıvrık ve Muhittin Kıvrık isimli katil eşin otomobil park halindeyken içerde tartıştıkları bilgisini paylaştı. Tartışma bıçaklamaya dönüşünce araçtan inerek dağlık alana doğru kaçan Muhittin Kıvrık eşini ölüme terk etti.

Olay yerine acilen ambulans gelmesine rağmen Senem Kıvrık kaldırıldığı Muğla Eğitim Araştırma Hastanesi kurtarılamadı.

KATİL EŞ AMBULANS ŞOFÖRÜ ÇIKTI

Senem Kıvrık ve katilinin boşan aşamasında oldukları öğrenildi. Evliliklerinden bir çocuğu olan Kıvrık'ı katleden eşin hakkında uzaklaştırma kararı olduğu ve ambulans şoförlüğü yaptığı bilgisine ulaşıldı.

 Olaydan sonra ormanlık alana kaçan katil zanlısı koca ekipler tarafından yakalandı.