İzmir’de yaşayan Himmet Var, 12 Temmuz’dan bu yana kayıp. Yalnız yaşayan ve şizofreni hastası olduğu öğrenilen Himmet Var’dan 12 Temmuz’dan beri haber alınamıyor. Ailesi, durumu polise bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

12 TEMMUZ'DAN BERİ KAYIP

Son olarak Söke yolunda Germencik yolunda otostop çekerken görüldüğü bildirilen Himmet Var için arama çalışmaları devam ediyor. Görenlerin veya bilgi sahibi olanların 0 505 452 38 08 numaralı hattan ya da polise ihbar etmeleri büyük önem arz ediyor. Ailesi ve yakınları, Himmet Var’ın bir an önce bulunması için yardım çağrısında bulunuyor.

Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir? Narin'in cinayetinde korkunç iddia! Havin ritüeli nedir?

EN SON OTOSTOP YAPARKEN GÖRÜLMÜŞ

Himmet Var’ın kaybolduğu günden bu yana yapılan aramalara rağmen henüz bir sonuç alınamadı. Kayıp şahsın bulunması için geniş çaplı bir arama operasyonu başlatıldı. Polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek Himmet Var’ın izini sürmeye çalışıyor. Ailesi ve yakınları, Himmet Var’ın sağ salim bulunmasını umut ediyor. Görenlerin veya herhangi bir bilgiye sahip olanların vakit kaybetmeden yetkililere haber vermeleri isteniyor.

Muhabir: Burcu Dincel