Hollywood yıldız isimlerinde Sharon Stone, ödül almak için Türkiye'ye geldi. 1992 yapımı kült film Temel İçgüdü'yle hafızalara kazınan 66 yaşındaki ünlü oyuncuya Stone'a Global İkon Ödülü verilecek.

Hollywood'un efsanevi yıldızı, oğluyla birlikte tören öncesi üç gün İstanbul'da kaldı. Stone daha sonra ödül töreni için Bodrum'a geçti.

Havalimanında basın mensuplarıyla kısa süreli sohbet eden yıldız oyuncu ''Türkiye'de olduğum için çok mutluyum, İstanbul harika geçti, Bodrum ziyaretimin de harika geçeceğinden eminim.'' diyerek heyecanını dile getirdi.

KURTLAR VADİSİ'NDE OYNAMIŞTI

Türkiye'ye daha önce birkaç kez gelen Sharon Stone, Kurtlar Vadisi'nde ünlü aktör Andy Garcia ile birlikte rol almış, yıllar sonra yaptığı "Sette kimse İngilizce konuşmuyordu" sözleriyle gündem olmuştu.

Gloria, Casino ve Gerçeğe Çağrı filmleriyle de tanınan Stone, sinema tarihinin en seksi kadınları arasında gösteriliyor.

İKİ KRUVAZİYER DOLUSU TURİST! YAKLAŞIK 3 BİN ZİYARETÇİ BODRUM'DA İKİ KRUVAZİYER DOLUSU TURİST! YAKLAŞIK 3 BİN ZİYARETÇİ BODRUM'DA

Sharon Stone2

Altın Küre'nin bu yıl ilk kez düzenleyeceği ve sinemada uluslararası kapsayıcılığı teşvik etmek amacıyla ABD dışında yapma kararı aldığı özel ödül organizasyonu ise 2 Ağustos’ta (yarın) gerçekleşecek.