Türkiye'de yaşanan kadın cinayetleri ile şiddet haberlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bu kez kadınlara yönelik şiddetin ve vahşice can almanın adresi Sakarya oldu. Sakarya'ya bağlı Orta Mahalle Kökçü Sokak üzerinde bulunan iş merkezindeki bir dairede 5 Eylül Perşembe günü gece saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi. Sehle Gündüz (35) isimli kadın ile sevgilisi olduğu öğrenilen S.S. (50) arasında tartışma çıktı. Tartışma esnasında Sehle Gündüz'ü başından silahla vuran S.S. olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Sehle Gündüz

SEHLE GÜNDÜZ'DEN ACI HABER

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan kadın Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavisi süren Sehle Gündüz ise 3 güren yaşam savaşını yitirdi. Talihsiz kadın dün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK SINIRI AŞTI: BU KEZ DE POLİSİ TEHDİT ETTİ! İBRAHİM TATLISES'İN KIZI DİLAN ÇITAK SINIRI AŞTI: BU KEZ DE POLİSİ TEHDİT ETTİ!

KATİLİ TUTUKLANDI

Daha önce eşinden boşandığı öğrenilen 3 çocuk annesi Sehle Gündüz’ü katleden S. S. ise emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

Editör: Huri Kaptan