Spor Haberleri

SERHAD ENES ÇALIŞAN MUĞLASPOR'DA

Muğlaspor'dan sol kanada Serhad Enes Çalışan takviyesi geldi. Beşiktaş altyapısından yetişen 25 yaşındaki futbolcu, 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Abone Ol

Hedefi TFF 2. Lig olarak belirleyen Muğlaspor, bir transfere daha imza attırdı. Geçen sezon Diyarbekirspor forması giyen sol bek/kanat Serhad Enes Çalışan, Yeşil-Beyazlılar'la resmi sözleşme imzaladı.

Muğlaspor tesislerinde yeni transfer Serhad Enes Çalışan için Muğlaspor Başkanı Menaf Kıyanç, Başkan Vekilleri Haluk Beyimoğlu, Muhammet Ali Bahçeyaka, Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, Basın Sözcüsü Barış Yayman ve Sportif Direktörü Ozan Özkan’ın katılımıyla imza töreni düzenlendi.

BEŞİKTAŞ ALTYAPISINDAN YETİŞTİ

Futbola Beşiktaş altyapısında başlayan ve Beylerbeyispor ile profesyonelliğe adım atan Serhad, daha önce 1877 Alemdağspor, Gebzespor, Alanya Kestelspor ve Diyarbekirspor formalarını giydi.

Diyarbekirspor’da geçtiğimiz sezon 33 maça çıkan 25 yaşındaki futbolcu, 2 gol kaydetti. TFF 2. Lig’de toplamda 79, TFF 3. Lig’de 33 ve Ziraat Türkiye Kupası’nda 8 maçta forma giydi.

MUĞLASPOR HÜCUM HATTINI FURKAN DEMİR'LE GÜÇLENDİRDİ MUĞLASPOR HÜCUM HATTINI FURKAN DEMİR'LE GÜÇLENDİRDİ