Muğla'nın Menteşe ilçesindeki Orhaniye Mahallesi Akasya Sokak'ta 25 Ağustos'ta saat 08.00 sıralarında korkunç bir kadın cinayeti daha meydana geldi. Ülkede ardı arkası kesilmeyen kadın cinayetlerine bir yenisi eklenirken Türkiye, iki çocuk annesi talihsiz kadının canice katledilmesi ile bir kez daha sarsıldı.

SOKAK ORTASINDA BIÇAKLADI

Senem Kıvrık boşanma aşamasındaki eşi tarafından başına sopayla vurulup karnından bıçaklanması üzerine Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Cani koca dehşetinden kaçamayan 2 çocuk annesi Senem Kıvrık kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis, olayın ardından arabasıyla kaçan şüphelinin Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndaki ambulans şoförlüğü görevinden 15 gün önce ayrılan Senem Kıvrık'ın eşi Muhittin Kıvrık olduğunu belirledi.

KATİL KOCA HAVADAN YAPILAN TAKİP İLE YAKALANDI

Hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı bulunan katil Muhittin Kıvrık'ın yakalanması için başlatılan çalışmalar sonuç verdi. Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği görevlileri, İkizce mevkisindeki ormanda, dronla yaptığı aramada Kıvrık'ı kıskıvrak yakaladı. Kıvrık, gözaltına alındıktan sonra tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

44 İLDE OPERASYON: "NARKOÇELİK-39" İLE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE 44 İLDE OPERASYON: "NARKOÇELİK-39" İLE ZEHİR TACİRLERİNE DARBE

SENEM KIVRIK'IN KATİLİNDEN PES DEDİRTEN AÇIKLAMA! "HERKES ARATABİLİR..."

Talihsiz kadının katilinin ortaya çıkan internet aramaları ise dikkat çekti. Olay gününden bir gün önce cep telefonuyla internetten çakı ve bıçak kelimelerini arattığının ortaya çıkması üzerine katil bunları "ava merak sardığı için" arattığını iddia ederek şunları öne sürdü:

"Av merakım yüzünden yanımda ekmek bıçağı taşıyordum. Araçta bulunan ve ağzına mermi sürülmüş haldeki tüfeği de av merakım nedeniyle bulunduruyorum. Olay günü sabah 06.30 sıralarında avlanmak amacıyla sanayinin arka kısmında bulunan Karabağlar Yaylası mevkine gittim. Bir şey avlayamadan geldim. Gelince de eşim Senem ile konuşmak istedim. Kendisiyle yolda karşılaştık. Aracımla takip etmedim. Para çekmek amacıyla aracımla gezinmiş olabilirim. Orhaniye Mahallesi'nde aracımı park ettim. Evde canım sıkılır diye arabada oturdum. Senem'i yoldan geçerken gördüm. Konuşmak amacıyla araçtan indim. Seslenmeden yanına gittim. Beni gördü, durdu. Bunun üzerine konuşmaya başladık. Yaklaşık 3-4 dakika kendisiyle konuştuk. Sürekli hakaret ederek 'Git, gelme' diyordu. 'Seni aldattım' dedi. Bu sözlerle beni çok tahrik etti. Kendimi kaybettim, itişip kakıştık. Bu sırada yere düşerek başını kaldırıma vurdu. Üzerime geldi, bu yüzden ittirdim. 'Seni öldüreceğim' dedi. Kolundaki çantadan silah çıkarıp, beni öldürebileceğini düşünerek bıçakladım. Beni aldattığına dair herhangi bir durum söz konusu olmadı. Birisiyle görmedim. Kaç kez bıçak darbesi vurduğumu bilmiyorum. Başına sopa ya da sert bir cisimle vurmadım. Aracımın içerisinde herhangi bir şekilde kendisiyle konuşmamız ve tartışmamız olmadı. Olay, sokakta gerçekleşti. Bıçağı olay yerinden kaçarken yol kenarına attım. 112'yi arayacaktım ancak telefonumun tuşları basmadı. Arkadaşım Serdar'ı ararken çalışıyordu."

Savcının, telefon arama kayıtlarında "Eşimin kusurlu olması için ne yapmalıyım?, "Barodan avukat nasıl bulunur?" şeklinde internetten neden arama yaptığını sorması üzerine katil eşin, "Her vatandaş bunları aratabilir. Bu nedenle arattım, söyleyeceklerim bundan ibarettir." ifadeleri ise pes dedirtti.

Editör: Huri Kaptan