Gündem Haberleri

Semih Çelik cinayetleri böyle işledi! İşte İkbal Uzuner'in sansürsüz son videosu +18

İstanbul’un Fatih ilçesinde kasap olduğu belirlenen Semih Çelik tarafından kafası kesildikten sonra Edirnekapı surlarından aşağı atılan İkbal Uzuner’in sansürsüz videosu sosyal medyada yer aldı. Peki, Semih Çelik İkbal Uzuner’i neden öldürdü?

Loading...

Abone Ol

Semih çelik tarafından 19 yaşındaki Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner adlı gençler 4 Ekim Cuma günü İstanbul’un Fatih ve Eyüpsultan ilçelerinden vahşice öldürüldü.

Kasaplık eğitimi aldığı belirlenen 19 yaşındaki Semih Çelik yaşanan olaydan önce akıl hastalığı nedeni ile 2024 yılında akıl hastanesinde 5 kez tedavi görmesine rağmen intihara teşebbüs etmişti. Polis tarafından yapılan incelemelerde suç kaydı olmadığı tespit edilen Çelik’in evinde yapılan aramalarda İkbal Uzuner'in cesedine uygun bir karakalem çizim çalışmasına rastlandı.

Semih Çelik önce ailesine Ayşenur Halil'in evde olduğunu söyleyerek gelmemelerini söyledi. Eyüpsultan'da oturduğu belirlenen Çelik, eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen Ayşenur Halil'in önce kafasını sonra da dilini kesti.

CİNAYETLERİ BÖYLE İŞLEMİŞ

Daha sonrasında İkbal Uzuner ile Fatih’te buluşan Semih Çelik beraberce Edirnekapı surlarına çıktılar. Uzuner'in cesedini parçalara ayırarak kafasını surlardan aşağıya attı. Gövdesini de bedeniyle birlikte surların üzerinde bıraktı. Edirnekapı surlarında işlediği cinayetin ardından Çelik, surlardan boynuna ip dolayarak aşağı atladı ve intihar etti.

Yaşananların sonrasında İkbal Uzuner’in sansürsüz videosu sosyal medyada paylaşıldı.