Gündem Haberleri

ŞEHİT YÜZBAŞI CENGİZ TOPEL AKDENİZ FIRTINASI TATBİKATI'NDAN NEFES KESEN GÖRÜNTÜLER!

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden kara, deniz ve hava unsurlarının katılımıyla devam eden Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı'na ait görüntüler paylaştı.

Loading...

Abone Ol

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden kara, deniz ve hava unsurlarının katılımıyla icra edilen Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı-24 devam ediyor.

Söz konusu tatbikat, Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı arasında eğitim, iş birliği ve birlikte çalışabilirliği geliştirmeyi hedefliyor.

MSB O ANLARI PAYLAŞTI!

Milli Savunma Bakanlığının sosyal medya hesabından nefes kesen tatbikata ait görüntüler paylaşıldı.
<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">🗓️16-19 Eylül 2024<br>📍KKTC<br><br>Şehit Yüzbaşı Cengiz Topel Akdeniz Fırtınası Tatbikatı-24; ülkemizden ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden kara, deniz ve hava unsurlarının katılımı ile devam ediyor.<br><br>Tatbikat; Kıbrıs Türk Barış Kuvvetleri Komutanlığı ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti… <a href="https://t.co/1JbLFTJwWZ">pic.twitter.com/1JbLFTJwWZ</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1836304949635854451?ref_src=twsrc%5Etfw">September 18, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>