Gündem Haberleri

Şehit Maşallah Abakay'ın yakınlarından acı haber: 1 ölü 5 yaralı

Irak'ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın yakınlarının içinde bulunduğu pikabın şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti. Kazada 5 kişi de yaralandı.

Abone Ol

Bir acı haber de Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın yakınlarından geldi. Bugün şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay'ın cenaze törenine katılmak için Muş'a gelen yakınlarının içinde bulunduğu pikap, Şenyayla bölgesinde kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İhbar üzerine olay yerine, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 5 YARALI

Kara yolunun alt kısmındaki stabilize yola devrilen pikaptaki 1 kişi hayatını kaybederken 5 kişi de yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından ambulanslarla Muş Devlet Hastanesine kaldırıldı.

MUŞ VALİSİ AVNİ ÇAKIR: İLİMİZE GELEN ARAÇ KAZA YAPTI, ŞEHİDİMİZİN BİR YAKINI HAYATINI KAYBETTİ

Muş Valisi Avni Çakır AA'ya yaptığı açıklamada, şehit Abakay'ın yakınlarının içinde bulunduğu aracın kaza yaptığını kaydetti. Vali Çakır, aracın şarampole yuvarlandığını belirterek "Maalesef Kulp kara yolunda ilimize gelen araç kaza yaptı. Şehidimizin bir yakını hayatını kaybetti. Diğerleri de yaralı. Yaralılardan birinin durumu ağır." ifadelerini aktardı.

Pençe-Kilit Operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit oldu Pençe-Kilit Operasyon bölgesinden acı haber! Piyade Sözleşmeli Er Maşallah Abakay şehit oldu