Seydikemer Belediye Başkanı Önder Akdenizli'nin seçim vaatlerinden biri olan “Beyaz Masa” uygulaması, ilçede faaliyete geçti. Bu yeni birim, Seydikemer'deki vatandaşların talep ve sorunlarına hızlı ve etkili çözümler sunmayı amaçlıyor.

SEYDİKEMER'E BEYAZ MASA KURULDU

Belediye binasının giriş katında kurulan Beyaz Masa birimi, vatandaşların taleplerini ve sorunlarını dinlemeye başladı. Başkan Önder Akdenizli, Beyaz Masa'nın sosyal belediyecilik kapsamında önemli bir proje olduğunu belirterek, “Beyaz Masa, Seydikemer halkımız ile belediyemiz arasında bir köprü vazifesi görmektedir. Hemşehrilerimiz, belediye ile ilgili şikayetlerini bir telefonla veya doğrudan Beyaz Masa birimine gelerek iletebilecektir. Gelen talepler ve sorunlar kayıt altına alınarak ilgili birimlere iletilecek ve ivedilikle çözüm bulunacaktır” dedi.

SEYDİKEMER'DE O OKULDAKİ ÖĞRENCİLER BAŞKA OKULA TAŞINACAK! SEYDİKEMER'DE O OKULDAKİ ÖĞRENCİLER BAŞKA OKULA TAŞINACAK!

98-1

Beyaz Masa'ya 0252 656 56 56 numaralı telefondan ulaşılabileceği bildirildi. Başkan Akdenizli, uygulamanın vatandaşların belediye hizmetlerine daha hızlı erişim sağlayacağını ve sorunların çözümünde etkin bir rol oynayacağını ifade etti.