Gündem Haberleri

SAMSUN'DA DOKTORUN İNTİHARI KAMERADA! SON VEDASI YÜREKLERİ SIZLATTI

Samsun'da sabah saatlerinde trajik bir olay yaşandı. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Nefroloji Uzmanı Dr. Ayhan Haspulat, bir ay önce kiraladığı evin balkonundan atlayarak intihar etti.

Loading...

Abone Ol

Samsun'da sabah saatlerinde trajik bir olay meydana geldi. Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Nefroloji Uzmanı Dr. Ayhan Haspulat, bir ay önce kiraladığı evin balkonundan atlayarak yaşamına son verdi. İntihar olayından 6 saat önce sosyal medya hesabında "Bir süre buralarda olmayacağım, sevgiyle kalın" notunu bıraktığı dikkat çekti.

İNTİHAR ANI KAMERADA

Olay, Atakum ilçesi İstiklal Mahallesi'nde gerçekleşti. Ailevi problemler yaşadığı öğrenilen Dr. Haspulat, 4. kattaki balkonundan atlayarak intihar etti. Olayı gören vatandaşlar hemen 112 Acil Servis'e bildirdi ve olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, şişirilmiş atlama yatağını balkonun altına çekmeye çalışırken, Dr. Haspulat kendini boşluğa bıraktı.

SOSYAL MEDYADA VEDA PAYLAŞIMI

İntihar anı, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Doktorun eşinden boşandığı ve evini bir ay önce kiraladığı belirtilirken, sosyal medya paylaşımı ise olayın öncesindeki ruh halini gözler önüne serdi. Soruşturma devam ediyor.