Gündem Haberleri

ŞAMPİYONLAR LİGİNDE RAKİPLER BELLİ OLDU

Bugün saat 13:00'te başlayan kura çekimleri sonuçlandı. Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri artık belli oldu.

Abone Ol

Yeni sezonda Türkiye'nin temsilciliğini yaparak Avrupa'nın kulüpler seviyesinde ilk sırayı alan organizasyonu Şampiyonlar Ligi'nde mücadele verecek takımlar belli olmuştu. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın temsil edeceği Türkiye heyecanla rakiplerini öğrenmeyi bekledi.

Bugün saat 13:00'te başlayan play-off turunun kura çekimleri sonuçlandı. İsviçre Nyon'daki UEFA merkezinde yapılan kurrada Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Süper Lig'teki rakipleri netleşti. Galatasaray, Young Boys ile eşleşirken, Fenerbahçe'nin Lille'yi elemesi durumunda rakibi SK Slavia Praha / R. Union Saint-Gilloise olacak.

20 - 21 Ağustos'ta oynanacak Galatasaray - Young Boys karşılaşması takımın Devler Ligi play-offtaki ilk maçı olacak. Sonraki hafta 27-28 Ağustos'ta da rövanşlar oynanacak. Sarı - Kırmızılılar bu turu geçtği takdirde Lig aşamasında kalmaya hak kazanacak. 

Diğer taraftan Fenerbahçe ise Lille'i elerse 20 -21 Ağustosta yapılacak play-off turu ile SK Slavia Praha / R. Union Saint-Gilloise rakibiyle mücadele verecek. Play-Offu geçmesi halinde Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi'nde lig aşamasında kalabilecek.