Gündem Haberleri

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat atan kişi gözaltında! İfadesi ortaya çıktı

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in darbedildiği görüntüler gündeme bomba gibi düşerken söz konusu korkunç olay büyük tepki çekti. Gökhan İn'e tokat atan ve kulübün eski Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu olan saldırgan şahıs gözaltına alındı ve verdiği ifade ortaya çıktı.

Loading...

Abone Ol

Trendyol 1. Lig takımlarından Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn’in saldırıya uğradığı anlar dün sosyal medyada infial yarattı. Gökhan İn'e bir kişinin tokat attığı görüntünün sosyal medya hesaplarından paylaşılması üzerine Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca "yağma" suçundan soruşturma başlatıldı.

"ARTIK BASIN AÇIKLAMASI YOK, 150 BİN TL'Yİ SEN ÖDEYECEKSİN"

Basına ve sosyal medyaya yansıyan söz konusu kayıtlarda, tehdit ettiği sırada ayağa kalkarak Gökhan İn'a tokat atan saldırganın, "Dinle beni. İsim kullanmayacaksın. Artık basın açıklaması yok. Bu işler bitti. Birol'un aldığı 150 bin TL’yi de bu hafta sen ödeyeceksin. Duyuyor musun beni? Bana bak!" dediği duyuldu.

GÖKHAN İN DARBEDİLDİ: TAMAM SAKİN OL BEN DE KALP VAR

Bunun üzerine Başkan Gökhan İn'in ise "Tamam, sakin ol. Bende kalp var. Tamam." şeklinde yanıt verdiği görüldü.

EMNİYETTEN AÇIKLAMA: GÖKHAN İN'İ TEHDİT EDİP DARP EDEN ŞAHIS YAKALANDI 

Sakaryaspor Kulübü Başkanı İn'e tokat atan şahıs gözaltına alındı. Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi X hesabından bugün yapılan açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında, 20.09.2024 tarihinde yer alan "Sakaryaspor Kulüp Başkanı Gökhan İn'in darp edildiği" yönündeki içeriklere yönelik yapılan çalışmalarda; Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'i tehdit edip darp eden şahsın, H.C.Ş. olduğu tespit edilmiş, İstanbul’da yakalanarak gözaltına alınmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleri yer aldı:

İSTANBUL'DA GÖZALTINA ALINDI

Soruşturma kapsamında şüpheli C.Ş. hakkında gözaltı kararı verilirken polis ekiplerince İstanbul'da gözaltına alınan C.Ş, Sakarya'ya getirildi.

Şüpheli, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanırken sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn'e tokat! İfadesi ortaya çıktı: Kendime hakim olamadım - 2

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI! "KENDİME HAKİM OLAMADIM"

Başkan Gökhan İn'e tokat atan C.Ş.'nin ifadesi ortaya çıkarken söz konusu saldırı anını video kayıt altına alan kişi de tespit edildi.

Şüpheli C.Ş.'nin emniyetteki ifadesinde, çıkan tartışma sonrası sinirine hakim olamadığını öne sürerek, "Yönetimde beraber çalıştık. Yönetimde yaşanan sıkıntılara ilişkin tartışma çıktı. Ona bağlı olarak kendime hakim olamadım" dediği öğrenildi.

Öte yandan C.Ş., olay anında görevinden 29 Ağustos 2024 tarihinde istifa eden Kulüp Başkanvekili S.İ.'nin de olduğunu ve görüntülerin nasıl yayıldığını bilmediğini ileri sürdü.

VİDEOYU ÇEKEN ŞAHSIN İSTİFASI

Edinilen bilgiye göre polis ekipleri görüntüyü kaydettiği tespit edilen S.İ.'yi bulup ifadesine başvurmak üzere çalışma başlattı. Diğer taraftan, S.İ. istifasını, şu ifadeler ile duyurmuştu:

"Görevim süresince, kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Ancak, son dönemde alınan bazı kararlar ve atılan adımlar, kulübümüzün geleceği açısından elzem duruma gelmiştir Bu süreçte, kulübümüzün başarısına olan inancımı kaybetmemekle birlikte, bu hataların düzeltilmesi için gerekli adımların atılmadığını ve mevcut durumun sürdürülebilir olmadığını görmekteyim. Bu koşullar altında, kulübümüz için en doğru ve sorumlu kararın, görevimden ayrılmak olduğunu düşünüyorum. Bu süreçte, kulübümüze katkı sağlayan tüm çalışma arkadaşlarıma ve teknik ekibe futbolculara, tüm personel ekibe ve Büyük Sakaryaspor taraftarına teşekkür etmek isterim. Kulübümüzün karşı karşıya olduğu zorlukları aşarak hak ettiği yere ulaşacağına olan inancımı koruyorum. Gelecek için en iyi dileklerimle."