Rüya Tabirleri

Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelir?

Rüyada deprem olduğunu görmek, genel anlamda endişe verici bir durum olmakla birlikte belirsizliğin işaretidir. Peki, Rüyada deprem olduğunu görmek ne anlama gelmektedir?

Abone Ol

Rüyada deprem olduğunu görmek veya Rüyada deprem hissetmek yakın bir zamanda hayatınızda yaşanacak değişikliklere işarettir. Deprem olması bir sıkıntı yaşanacağı anlamını taşırken bazı durumlarda rüyada görülen depremin büyüklüğüne göre kıtlık ya da hastalık olarak da kabul edilebilir. Rüyada deprem görmek, sürpriz gelişmelere yeni farklı kararlar alınmasına yoğrulacağından rüya sahibinin geleceğine yönelik hayırlı adımlar atacağına işaret edilir.

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU HİSSETMEK

Rüyada deprem olduğunu hissetmek, rüyayı gören kişinin yaşamı ve planları ile doğal anlamda yaşayacağı bazı olaylara delalet eder. Rüyada deprem olduğunu hissetmek, yaşamın içerisinde kişinin çok büyük bir değişiklik yapmak adına girişimlerde bulunarak en büyük desteği de hem dostları hem de ailesinden alacağını gösterir.

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU GÖRÜRKEN DUA ETMEK

Rüyada deprem görürken dua etmek, rüya sahibinin yaşamında gerçekleştireceği farklı yeniliklerle birlikte çok hayırlı işlere vesile olacağına ve değerli işlerin altına imza atarak çok sevilip satılacağına işarettir.

RÜYADA DEPREM OLDUĞUNU SANMAK

Rüyada deprem olduğunu sanmak, kişinin hayat şartları içerisinde gerçekleştireceği yeniliklerle ileriki zamanlarda başına büyük bir iş geleceğini gösterir. Bu gibi bir durumda büyük bir hastalık nedeniyle rüyayı gören kişinin kendisini uzunca bir süre kötü hissedeceğini delalet eder.

RÜYADA DEPREMİ YAŞAMAK

Rüyada depremi yaşamak, kişinin kendi iş hayatında çok büyük atımlar yapacağına, para, mal veya mülk edineceğine, korku ve endişelerinden uzak kalarak saygın biri olma yolunda ilerleyeceğini işaret eder.