Polis denetimi sırasında duygulandıran an
Ula ilçesi mevkisindeki kara yolunda denetim uçuşu gerçekleştiren helikopterin sesini duyan bir kadın bulunduğu kapalı alandan hızla çıkarak Türk bayrağını açtı.
Bayram tatili boyunca vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla Muğla genelinde yoğunlaştırılan trafik denetimlerine havadan da destek veriliyor. ‘Uçan Göz’ olarak adlandırılan ve Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Muğla’ya yaz aylarında tahsis edilen denetim helikopter denetim uçuşu gerçekleştirdi.
Ula ilçesi mevkisindeki kara yolunda denetim uçuşu gerçekleştiren helikopterin sesini duyan bir kadın vatandaş, bulunduğu kapalı alandan hızla çıkarak Türk bayrağını aldı. Bayrağı iki eliyle açarak havadaki helikoptere gösteren ve selam duran kadın, polis kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Kadının bu anlamlı hareketi, bayrağa, vatana ve güvenlik güçlerine olan sevgi ve bağlılığın bir göstergesi olarak takdir topladı.
Bakmadan Geçme





