Magazin Haberleri

Pınar Deniz hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne?

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin başrollerinde oynayan oyuncu Pınar Deniz’den hayranlarını sevindiren bir haber geldi. Kaan Yıldırım ile evlendikten sonra defilelerde boy gösteren güzel oyuncuyu annelik heyecanı sardı. Peki, Pınar Deniz hamile mi?

Abone Ol

Yaklaşık olarak 1,5 senedir kendi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım ile nikah masasına oturan Pınar Deniz ikilisi Roma’da evlenmişlerdi. Bir süredir hamile olduğu iddiaları ortalıklarda dolaşan oyuncu Deniz, muhabirlerin kendisine sorduğu soruları da cevapsız bırakmıştı.

Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede dünyaca ünlü isimlerle podyumda yürüyen Deniz, güzelliğiyle herkesi kendisine bir kez daha hayran bırakırken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımıyla beklenen müjdeyi vermiş oldu.

PINAR DENİZ HAMİLE Mİ?

Kaan Yıldırım ile geçtiğimiz aylar içerisinde nikah masasına oturarak evlenen oyuncu Pınar Deniz, hamile olduğunu söyledi. Karnını tutarak verdiği poz ile hamileliğini duyuran Deniz, "Hala etkisinde olduğum bir gece... Paris'te dünyaca ünlü isimlerle aynı sahneyi paylaşmak ve kadının gücünü bu denli hissetmek çok gurur vericiydi." paylaşımında bulundu.

Deniz daha sonrasında Oscar ödüllü oyuncu Jane Fonda ile bir araya geldiği anları da hayranlarıyla paylaştı.