Muğla Haberleri

Özgür Özel Muğla'da "Mustafa Kemal'in askeriyiz" diyen kişiye tepki gösterdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla'da konuşma yaptığı sırada "Mustafa Kemal'in Askeriyiz" diyen kişiye tepki gösterdi. Özel "Ben ne zaman Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceğim, ben söyleyeceğim. Sen söylemeyeceksin. Aksini söyleyen yoksa alın biraz yan tarafta söylesin." ifadelerini kullandı.

Loading...

Abone Ol

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla Büyükşehir Belediyesini ziyaretinin ardından konuşma yaptığı sırada çok konuşulacak anlar yaşandı. Özgür Özel konuşması esnasında "Mustafa Kemal'in Askeriyiz" diyen bir kişiye tepki göstererek alandan uzaklaştırdı.

ÖZGÜR ÖZEL: BENİM YERİME KONUŞMA!

"Bundan sonraki süreçte de bundan sonra ben onu söyleyeceğim zaman söylerim." diyen Özgür Özel, gergin dakikaların eşlik ettiği konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü: 

"Ben onu söyleyeceğim zaman söyleyeyim. Senin işin orada olmak. Benim işim burada olmak. Benim yerime konuşma. Bak sen bunu böyle yapıyorsun diye kimse sana aferin demez. Ben onu söyleyeceğim zaman söyleyeceğim. Alın götürün kenara arkadaşım müsade alın.

"KİMSE SANA AFERİN DEMEZ! ALIN BİRAZ YAN TARAFTA SÖYLESİN"

Arkadaşlar bunu böyle yapıyorsun diye kimse sana aferin demez. Aksini söyleyen var mı kardeşim aksini söyleyen? Aksini söyleyen yoksa alın biraz yan tarafta söylesin.Ben ne zaman Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceğim, ben söyleyeceğim. Sen söylemeyeceksin. Bu parti birlik beraberlik halinde olumlu olumsuz lehte olabilir. Bizim artık çatlak sese aykırı sese değil birliğe beraberliğe tek sese ihtiyacımız var. İktidara yürüyoruz. İktidara giden bir partinin genel başkanı Mustafa Kemal'in askeriyiz diyeceği zamanı da bilir. Lafı ne zaman söyleyeceğini de kendi tayin eder.

"BU PARTİ MEYDANLARI BOŞ BIRAKMADI, BU PARTİ ADAYI KAZANSIN KAZANMASIN ARKASINDA DURUN!"

Ben biraz önce söyledim. En zor zamanda en zor zamanda bu parti bu meydanları boş bırakmadı. Bu parti genel başkanlarını yalnız bırakmadı. Bu parti adayı kazansın kazanmasın arkasında durun. Birilerinin vaktiyle burun büktüğü bir yüzde 25 vardı. Biz şuna inandık bu insanlar fazlasını başaracaklar."