Bodrum

OTOMOBİL İLE MOTOSİKLET ÇARPIŞTI: 1 ÖLÜ 1 YARALI

Bodrum'da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu feci bir trafik kazası meydana geldi. 20 yaşındaki motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği kazada bir kişi de ağır yaralandı.

Abone Ol

Bodrum Turgutreis Mahallesi'nde feci bir trafik kazası yaşandı. Turgut Özal Bulvarı'ndan Mehmet Hilmi Caddesi'ne giren T.A.D. idaresindeki otomobil, caddede ilerleyen A.N.B. kontrolündeki motosiklete çarptı. Hızını alamayan otomobil, Gümüşlük Caddesi'ne girdi. Edinilen bilgiye göre, kaldırıma savrulan otomobil, ahşap direği devirdikten sonra beton direğe çarparak durabildi.

MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ TALİHSİZ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Kazaya karışarak Gümüşlük Caddesi'ne metrelerce savrulan motosiklet sürücü A.N.B. (20) ve S.C.Ç. (20) ağır şekilde yaralandı. 

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. 20 yaşındaki motosiklet sürücüsü A.N.B., yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan S.C.Ç.'nin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Otomobil sürücüsü T.A.D. ise gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.