ORTACALI GENÇ ÇİFTE MEHTERAN SÜRPRİZİ
Muğla'nın Marmaris ilçesinde görev yapan polis memuru Yasin Kaplan'a ağabeyi Mehteranlı kutlama sürprizi yaptı.
Muğla'nın Ortaca ilçesinde uzun yılardır hizmet veren Roma Pastanesi'nin sahibi Atilla Kaplan'dan bugün dünya evine giren asayiş şube polis memuru kardeşi Yasin Kaplan'a mehteranlı sürprizi yaptı. Ortaca Terzialiler Mahalesi, Roma Pastanesi önünde gerçekleşen kutlama çevredeki vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Manisa'nın Turgutlu ilçesinden özel olarak davet edilen Mehteran grubu, genç çifte unutamayacağı anlar yaşatmış oldu.
Haber 48 mikrofonuna konuşan Yasin Kaplan sürpriz için "Ben polis memuruyum.Tamamen ağabeyimin sürprizi oldu. Bende bilmiyordum. Şaşırdım. Arkadaşlarım dostlarım da burada. Hepimize sürpriz oldu ama sevindim" dedi. Özel bir okulda öğretmenlik yapan gelin Yasemin Kaplan "Heyecanlıyım ve çok mutluyum" sözlerini kaydederken kutlamanın mimarı ağabey Atilla Kaplan ise "Ortaca'da değişik ve güzel bir etkinlik olsun anlamında böyle şeylere ihtiyacımız var. Askerimiz operasyonda biliyorsunuz. Polisimiz emniyetimiz bize yardımcı oluyor. Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Başkan'ın da yardımıyla böyle bir organizasyon yaptık. Mehteri de farklılık olsun diye düşündük." ifadesinde bulundu. Genç çift Mehteran gösteri sonrası uzun bir kortej eşliğinde düğün salonuna uğurlandı.
Adini gizleyerek yorum yapma.ecdat ata vatan sevgisinin vucut bulmus halidir mehteran.ozel izin alarak yapildi.kaymakam beyden.rahatsizliginin nedeni cekememek saygi duyamamak demktir.ecdat in marsinin neresi gormemisliktir.sen izin alarak yaparsan kimse sana karismaz.yapamadiginiz icin gocunmayin.seviyesiz yorum yapmayin.boyle etkinliklerden gurur duymaniz lazim.fesat art niyetli olursaniz boyle cirkin yorum yaparsınız.
Evet aynen gördüm nasil.bir gormemislik ise yolu bile polisler kapatmıştı biz yapsak dunyanin cezasini keserler