DALYAN SAKİNLERİ SORUYOR; KAPALI PAZARYERİ NEDEN SAHİPSİZ KALDI? DALYAN SAKİNLERİ SORUYOR; KAPALI PAZARYERİ NEDEN SAHİPSİZ KALDI?

Muğla’nın Ortaca ilçesinde, vatandaşlara özel indirim fırsatları sunan ‘Ortaca Kart’ uygulaması başladı. Bu kart sayesinde, tesislerde yiyecek ve içeceklerden cazip indirimlerle faydalanabilirsiniz. Ortaca halkına öncelik tanıyan bu uygulama, yaz aylarında yerel halkın yüzünü güldürecek.

ORTACA KART İLE TESİSLERDEN İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ

Ortaca’da yaşayanlar için büyük bir avantaj sunan 'Ortaca Kart', bölgedeki tesislerde geçerli indirimlerle dikkat çekiyor. Kart sahipleri, İztuzu ve Sarıgerme plaj girişlerinde yüzde 25, gıda ve soft içeceklerde yüzde 10, alkol ürünlerinde ise yüzde 5 indirimden faydalanabilecekler.

DAL-BEL'DEN ALINABİLECEK

Ortaca halkının bu ayrıcalıklı kartı temin edebilmesi için tek yapmaları gereken, ikametgah ve nüfus cüzdanı fotokopisi ile birlikte Ortaca Kültürpark veya Dalyan Dal-Bel Merkezi’ne başvurmak. Yaz tatilinde hem yerel halkı hem de tatilcileri memnun edecek bu kart, Ortaca’da sosyal yaşamı canlandırmayı hedefliyor. Ortaca Kart’ınızı almayı unutmayın ve yaz boyunca avantajların tadını çıkarın!

Muhabir: Burcu Dincel