• Haberler
  • Ortaca
  • ORTACA BELEDİYE BAŞKANI ALİM UZUNDEMİR: TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAK İÇİN BURADAYIZ

ORTACA BELEDİYE BAŞKANI ALİM UZUNDEMİR: TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAK İÇİN BURADAYIZ

Dünyanın en büyük 5. Turizm Fuarı'ndan biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) Ortaca Belediyesi de katıldı. Belediye fuarda stant açtı, ilçeyi tanıtıyor. Belediye Başkanı Alim Uzundemir, ilçedeki turizm gelirlerini artırmak için fuara katıldıklarını söyledi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
ORTACA BELEDİYE BAŞKANI ALİM UZUNDEMİR: TURİZM GELİRLERİNİ ARTIRMAK İÇİN BURADAYIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ortaca Belediye Başkanı Alim Uzundemir, fuarda gelişmeleri takip eden Haber48 mikrofonlarına özel açıklamada bulundu. EMITT’e katılma nedenlerini anlatan Uzundemir, “Görevde bulunduğum 5 sene boyunca 3 kere katıldık. 2 kere ise pandemi dolaysıyla katılamadık. Burada bulunma amacımız ilçemizdeki turizm gelirlerini artırmak.” dedi. Büyükşehir yasası ile yetkilerinin kısıtlanmasına rağmen yetkileri çerçevesinde Dalyan ve Sarıgerme’de çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Uzundemir, turist sayısını artırmak ve kaliteli hizmet verebilmek için yaptıkları çalışmalara imkanları çerçevesinde devam edeceklerini anlattı. Uzundemir, ilçede otopark sıkıntısının olduğunu bunu çözmeye çalışacaklarını kaydetti. TÜVTÜRK’ün Ortaca’ya geleceğini, bunun ilçe açısından önemine değindi. Gençlere önem verdiğini, bu kapsamda halı sahalar, yüzme havuzları ve tenis kortları yaptıklarını ifade etti.

Bakmadan Geçme