Kaçak göçmen organizatörlerinin Bodrum Kızılağaç ormanlarında kaderine terk ettikleri düzensiz göçmenler 4 gün ormanda aç ve susuz kaldıktan sonra şehir merkezine indi.

Sözcü'de yer alan habere göre; Umurca Mahallesi ormanlarında iki gündür kendilerini götürecek teknenin gelmesini bekleyen ancak aç ve susuz kalan göçmenler sabah saatlerinde şehir merkezine inerek yiyecek alışverişi yaptı.

ALIŞVERİŞ POŞETLERİYLE GÖRÜNTÜLENDİLER

Kadın ve çocuklarında bulunduğu göçmenler ellerinde yiyecek poşetleri ile geldikleri ormanlık alana dönerken görüntülendi. Bir grup göçmen ise sabaha karşı marketten aldıkları lastik bot ile umuda yolculuğa çıkacakları sırada botun patlak olması üzerine denize açılamadı.

BODRUM'DA 4 FARKLI GÖÇMEN OLAYI: 114 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI BODRUM'DA 4 FARKLI GÖÇMEN OLAYI: 114 DÜZENSİZ GÖÇMEN KURTARILDI

Yarı ıslak vaziyette üstlerinde can yelekleri olan göçmenler İçmeler Mevkii’nde karaya çıkarak geldikleri ormana geri döndüler.

10'U ÇOCUK 32 KAÇAK YAKALANDI

Bodrum'da yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan ve aralarında 10 çocuğun bulunduğu 32 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı. Fethiye'de ise motor yat arıza yaptı, 13 çocuk 51 düzensiz göçmen kurtarıldı.

Bodrum Göçmen2

BODRUM'DA 10'U ÇOCUK 42 KAÇAK GÖÇMEN DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKALANDI BODRUM'DA 10'U ÇOCUK 42 KAÇAK GÖÇMEN DÜZENLENEN OPERASYONLA YAKALANDI