ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sezonunda Kenan imirzalıoğlu yerine Oktay Kaynarca’nın sunucu olmak gelmesiyle birlikte ünlü oyuncunun saçlarının peruk olup olmadığı yine gündemdeki yerini aldı.

Demir Arolat kimdir? Metin Arolat'ın abisi neden öldü? Demir Arolat kimdir? Metin Arolat'ın abisi neden öldü?

Oyunculuk kariyerine ilk olarak Ege Tiyatrosu’nda başlayan ve daha sonrasında çok kısa bir sürede adından söz ettirmeyi başaran Kaynarca şimdilerde ATV’de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sunucu koltuğunda yer almaktadır.

OKTAY KAYNARCA SAÇLARI PERUK MU?

Birçok ünlü gibi oyuncu Oktay Kaynarca’nında saçları zamanla dökülmüştür. Bu nedenle ünlü isim FUE (Foliküler Ünite Ekstraksiyonu) tekniği ile saç ekimi yaptırmıştır. Yani, Oktay Kaynarca’nın saçları peruk değildir.

Oktay Kaynarca Saçı Peruk

Yoğun iş temposu ile birlikte uzun çalışma saatleri ve yaşlanmanın etkisiyle başlayan saç dökülmelerinden oyuncu Oktay Kaynarca’da nasibini almıştır. Zamanla bunun farkına varan Kaynarca, her iki ön yan bölgesindeki içeri çekilmeyi ve ön saç çizgisindeki yukarı doğru çekilmeyi önlemek adına FUE saç ekimi yöntemini tercih etmiştir.

Editör: Gürel Murat